Update Nieuwe Natuurkunde website

De website van de commissie vernieuwing natuurkunde onderwijs, Nieuwe Natuurkunde (NiNa), is bijgewerkt. De site bevat nu een ruime hoeveelheid achtergrond materiaal, over natuurwetenschappelijke onderwijs in Nederland en in het Buitenland. Een van de toegevoegde items is bijvoorbeeld een analyse van het Engelse A2/AS level Physics programma, een zeer succesvol context/concept georiënteerd programma. Zeer interessant om te lezen, ik ben van plan om binnenkort een samenvatting te plaatsen.

Verslagen van de conferenties met natuurkunde leraren uit het veld (november) zijn nog niet geplaatst, hoewel er al wel een plekje voor is gereserveerd in het CMS. Ik blijf het in de gaten houden, want ik ben erg benieuwd naar de (verzamelde) mening van collega’s.

Jammer genoeg is er geen enkel mechanisme om geïnformeerd te worden over updates. Geen RSS feed, zelfs geen nieuwsbrief. Bij toeval bezocht ik de site maar eens vanmorgen en kwam tot de ontdekking dat er een behoorlijke hoeveelheid informatie geplaatst was. Hopelijk komt er snel een nieuwsbrief o.i.d. (over een RSS feed durf ik niet eens te dromen).

Advertenties

Een Reactie op “Update Nieuwe Natuurkunde website

  1. Pingback: Tom en onderwijs » Blog Archive » RSS feeds en weblogs op Natuurkunde.nl