Gezocht: RSS feed met commentaar ingebakken

Omdat ik mijn weblog niet zie als eenrichtingsverkeer, maar als een plaats voor discussie, wil ik het commentaar op berichten eigenlijk gewoon in de RSS feed hebben, zodat RSS feed lezers eventuele discussies ook kunnen volgen. Nu moeten ze daarvoor naar de website surfen.

Pierre Gorissen heeft bijvoorbeeld (als optie) een feed met de volledige berichten inclusief reacties. Nu is Pierre helaas Nucleus gebruiker en het is me nog niet gelukt om hetzelfde met WordPress voor elkaar te krijgen.

Als tussenoplossing heb ik de Betterfeed Plugin geinstalleerd. Deze plugin voegt o.a. een link toe naar het commentaar (Geen Reacties, 1 Reactie, 2 Reacties enz.). Dit betekent dan in ieder geval dat in RSS lezers als Bloglines het bericht na ieder toegevoegd commentaar weer “nieuw” wordt en opduikt in de lijst met ongelezen berichten. Ooit vond ik dat overigens vervelend gedrag, maar tegenwoordig stel ik dat juist op prijs, zodat ik de discussie n.a.v. een bericht kan volgen. Als u dit storend of juist wenselijk vindt, meldt het dan a.u.b.! Ik ben benieuwd naar uw mening!

Advertenties

Reacties zijn gesloten.