Wie is de mol 2009 (3)

Allereerst een corretie: Mol Yvon Jaspers (2005) kreeg nooit een rood scherm; Nadat alle andere kandidaten een groen scherm te zien gekregen hadden, werd het scherm van Yvon niet getoond. (zie hier).

Het zou dus wel heel flauw zijn Anniek, nadat ze een rood scherm gezien heeft, de Mol blijkt te zijn. Maar ja, je weet het nooit, dat is het leuke aan “Wie is de Mol?”.

In aflevering 3 blijft Anniek verdacht. Tijdens de telefoonopdracht is het groepje Hans-Paula-Anniek niet eens in de buurt van het busstation als de tijd om is; Ze staan ergens bij een telefooncel te wachten. Het lijkt wel of Anniek haar lachen bijna niet kan inhouden als ze met Hans voor niets daar staat te wachten… De Mol? Paula is wel heel erg klungelig bezig, een beetje zoals Mol Milouska in 2006.

Het groepje Jon, Rick en Sebastiaan zijn minder verdacht door het succesvol volbrengen van de telefoonopdracht. Sebastiaan molt te opzichtig; Ook Rick gelooft het niet.

De autokerkhof opdracht moet ik nog eens rustig bekijken… Paula zit alweer te klungelen, of er wordt subtiel gemold door iemand anders met een walkie-talkie, door de zendknop ingedrukt te houden. Viviene is echt niet de mol, want ze scoort 2000 euro.

Paula is wel heel opvallend deze aflevering. In aflevering 1 heeft ze ook al als eerste haar vinger opgestoken bij de topito opdracht en daar ook geld uit de pot gehaald. In aflevering 2 was ze onopvallend… Heeft ze daar geld verdient? Volgens mij niet.

Anniek is dan toch nog maar mijn Mol, maar Paula staat met stip op twee.

Advertenties

3 Reacties op “Wie is de mol 2009 (3)

 1. En wat dacht je van de hint(?) “het geld is hier, maar bij _wie_?”

  wie = de mol
  dennis = wie
  dus: dennis = de mol

  als wiskundige moet die logica je toch aanspreken 🙂

 2. Maar Dennis != de mol.

  Die logica spreekt me meer aan.

  Hij verdient als in de eerste minuut van het programma geld voor de pot, door “nee” te zeggen tegen het aanbod van PJ om de mol te zijn.

  Verder is hij gewoon de fanatieke kandidaat en verdient keer op keer geld voor de pot. Nee, niet de mol.

  (coole avatar trouwens)

 3. Pingback: Wie is de Mol (3) | Publiekelijk tijdverdrijf